Artikler og guider innen sport og friluftsliv

Her finner du en oversikt over artikler og guider vi har laget for deg, enten det er valg av sykkel, julegavetips eller hva du bør tenke på før turen. Du finner også en rekke egnede produkter for ditt formål.

Fiskeutstyr

Fiskeutstyr

Fiskeutstyr er en nøkkelkomponent for alle som søker å utforske gledene ved fiske. Utvalget av tilgjengelig utstyr er bredt og tilpasset ulike fiskestiler, miljøer og personlige preferanser. Fra fiskestenger og sneller til fiskesener, kroker og agn, er hvert element designet med formålet å optimalisere fiskeopplevelsen.

Sykkelguide - Finn riktig sykkel og tilbehør

Sykkelguide - Finn riktig sykkel og tilbehør

Før du skal ut å sykle må det være noen ting på plass - slik som sykkelen selv, hjelm, sykkelpumpe og riktig bekledning. Hva som passer for deg kommer an på hvilket nivå du er, ambisjoner og hvor du ønsker å sykle. Vil du sykle på landeveien, i terrenget eller kanskje på en ergometersykkel hjemme?

Padel-tennis i sterk vekst

Padel / Padel-tennis

Padel-tennis, en raskt voksende racketsport, kombinerer elementer fra tennis og squash. Spilt på en mindre bane omgitt av vegger, gir denne sosiale sporten spenning og enkel tilgjengelighet for folk i alle aldre. Utforsk reglene, strategiene, og hvorfor Padel-tennis blir stadig mer populær. Oppdag også profesjonelle turneringer, sammenligning med tennis, og hvordan du kan begynne å spille denne spennende sporten med venner og familie.

Fotballdrakter / Supporterdrakter

Fotballdrakter / Supporterdrakter

For alle fans er det en nødvendighet med en supporterdrakt. Her finner du et stort utvalg innen supporterdrakter fra de fleste store fotballklubbene i verden. Finn din favoritt.

Sjekk ut hva du trenger på tur

Turguide

Her finner du tips og råd om din neste tur i villmarka eller på fjellet. Blant annet er det viktig å tenke på riktig bekledning, riktig ryggsekk, solbriller og myggspray for å tenke på noe. Vi gir deg dessuten tips om en del utstyr som kan være greit å ha før du planlegger din neste tur.

Treningsapparater og utstyr for å trene hjemme

Treningsapparater - Hjemmetrening

Her finner du en oversikt over diverse treningsapparater som tredemøller, romaskiner og ergometersykler for hjemmebruk. Vi gir deg også oversikt over diverse utstyr og tilbehør som egner seg for deg som vil trene hjemme, enten det er styrke, kondisjon eller en blandning.

Guide til din neste langrennstur

Langrennsguide - dette trenger du

Er du usikker på hva du trenger før du begir deg ut på ski i vinter? Her gir vi deg en liten innføring i hva som trengs før skituren. Tenk over hva du trenger av produkter, ønsker du å gå klassisk eller skøyte og husker du å passe på øyne og hud i sola?

Fiske-julekalender for fiskeentusiasten

Fiske-julekalender

I år har det kommet en ferdig julekalender for fiskeren fra Berkley og Abu Garcia som du kan lese mer om i artikkelen. Skulle du heller ønske å lage julekalenderen for fiskeentusiasten selv, har vi tips for det også. Kanskje passer den perfekt å kombinere med utstyr for friluftsliv? Sjekk vår Turguide for tips for friluftsliv.

Finn julegavetips til sportsinteresserte og friluftsinteresserte

Julegavetips - Sport og friluftsliv

Det er ikke alltid like enkelt å finne julegaver. Her har vi samlet noen tips til den som enten er interessert i å utøve idrett eller gå tur i skogen, på fjellet eller isfiske. Det er et variert utvalg av produkter som både passer den erfarne og nybegynneren blant tipsene vi kommer med her.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.