Unisport Logo

Unisport

Unisportstore har et stort utvalg av fotballsko, fotballdrakter og annet fotballutstyr. Du finner også masse treningsklær, sportsklær, proteinpulver og joggesko til rimelige priser. Det største utvalget i denne butikken er supporterutstyr som landslagsdrakter og klubbdrakter fra alle de store lagene i verden.

Sportshopen Logo

Sportshopen

Sportshopen er et stort varehus på nett og med noen fysiske butikker. Her finner du et stort utvalg innen sportsutstyr for både sommer og vinter, slik som langrennski, fotball, keeperhansker, løpesko og mye mye mer. Ikke minst tilbyr butikken masse klær og sko for aktivitet både inne og ute, samt bekledning for vinterstid. Sportshopen har også en rekke forskjellige merker blant utvalget sitt. Her finner du også et lite utvalg av utstyr og tilbehør til padel.

Mika Sport Logo

Mika Sport

Norsk nettbutikk som spesialiserer seg på Volleyball og Sandvolleyball. Selskapet er etablert med kontor og lager i Førde og har ambisjoner om å være oppdatert og leveringsdyktige på de beste og nyeste volleyballproduktene. Du finner en god del utstyr og produkter for volleyball som nett, baller, pumper, knebeskyttere, shorts, ballmaskiner, klær og sko.

Racketspesialisten Logo

Racketspesialisten

Racketspesialisten tilbyr flere produkter innen tennis, badminton, squash, padel eller bordtennis. Her finner du et utvalg av racketer, strenger, baller, bager, sko, nettstativ, annet tilbehør og bekledning.

Sport1 Logo

Sport1

Sport1 er en kjede med butikker over hele landet, i tillegg til en online butikk. Du finner alt fra sportsutstyr til bekledning for aktivitet, inkludert sko og turutstyr. Har en bra oversikt over hvor i landet du finner butikkene eller bestill og normalt få varene levert innen en uke. Hent i butikk enda raskere.

Sportamore Logo

Sportamore

Sportamore er en norsk nettbutikk med spesielt stort utvalg av sportsbekledning. Du finner både klær og sko for sportslig aktivitet, men også andre fritidsklær. Spesielt for løping er utvalget bra, men du finner også produkter for ski, sykkel, fotball og tur for å nevne noe. I tillegg til bekledning finnes også en del utstyr for blant annet ballsporter som tennis, fotball og rugby, samt friluftslivutstyr, sykkel, ski, skating og en god del mer. Bra utvalg.

Tegu Sport Logo

Tegu Sport

Hos Tegu Sport finner du forskjellige typer fotballer og håndballer fra kjente merker som Hummel, Kempa, Select og flere. I tillegg tilbyr Tegu Sport også andre typer baller som basketballer, volleyballer og amerikansk fotball.

Training365 Logo

Training365

Training365 har utstyr til ballsportarter som amerikansk fotball,baseball, basketball, fotball, golf, hockey, håndball, tennis og volleyball. I sortimentet finner du blant annet baskettballkurver, basketballer, kjegler, fotballmål og masse annet.

Tress Logo

Tress

Tress tilbyr produkter for innendørs og utendørs aktivitet. Butikken passer best for foretak, klubber og foreninger. Bedriften er blant annet eksperter på lekeplasser, men tilbyr også mye sportsutstyr for aktiviteter, både til skoler, foreninger og private. Her finnes produkter for volleyball, fotball, badminton, friidrett, ishockey, svømming og bueskyting for å nevne noe. Bedriften har et bra utvalg med varierende priser.

XXL Logo

XXL

XXL er en av Norges største butikker innen sport og friluftsliv. Selvsagt har butikken også et bra utvalg innen fotball og andre ballspill. Du finner her et bra utvalg for hele fotball-outfiten og finner blant annet sko som passer alle underlag som gress, grus, kunstgress og innendørs fra merker som Nike, Adidas og Puma. Naturligvis finner du også produkter som leggskinn, fotballtrøyer, shorts, keeperutstyr, futsal-utstyr, mål, baller og annet tilbehør. Har også produkter i alle prisklasser.

Ballspill – Ballsport

Fotball, basketball, håndball, tennis, innebandy, golf, volleyball, amerikansk football, rugby og mer …

Mange av oss er innom ballsport en eller annen gang i livet og for noen varer interessen livet ut. For mange er det spesielt fotball som står høyt i kurs, mens vi nordmenn også er blitt veldig glad i håndball. Uansett hvilken idrett du liker og driver med så finnes det et stort utvalg av utstyr på nett. Noen butikker spesialiserer seg innen et fagfelt, mens andre butikker har mer omfattende utvalg innen en rekke områder.

Butikkene vi har i vår oversikt over er en blanding av både nisjebutikker og store varehus med enormt utvalg. Du kan se av vår beskrivelse hva de forskjellige sportsbutikkene tilbyr av utvalg innen ballspill og ballsporter, ofte avslører navnet på butikken også om det er en nisjebutikk.

Fotball

Verdens mest populære idrett er vel ikke så overraskende fotball. Dette er også en sport mange i Norge driver med, både i barne, ungdoms og voksen alder.

Hva mer du trenger enn en fotball avhenger av hvor og når du spiller. Fotballsko, leggskinn og treningstøy kan likevel være greit å ha med hvis du ønsker å spille fotball. På de fleste treningsfeltene er dette også påbudt. Satser du som keeper er ofte keeperhansker et absolutt must også.

For moro hjemme i egen hage kan et fotballmål være alfa og omega, både for voksne og barn. Blant produktene som tilbys blant fotballutstyr er fotballer, fotballsko, leggskinn, fotballstrømper, fotballklær som shorts, bukser, tights, jakker, gensere og fotballtrøyer. Det finnes også en god supporterutstyr å få fatt i, enten det er en drakt eller tilbehør som er å foretrekke.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.