Treningspartner.no Logo

Treningspartner.no

Treningspartner AS er en spesialbutikk for treningsutstyr og treningsapparater til hjemmetrening, bedrift, treningssenter og toppidrett. Butikken har i tillegg til nettbutikk en fysisk butikk i Lier. Her kan du teste flere av produktene.

Gymgrossisten Logo

Gymgrossisten

Gymgrossisten er en av Norges største og ledende nettbutikker innen kosttilskudd. I butikken finner du også en god del treningsutstyr som spesielt egner seg for hjemmetrening/egentrening. Blant det vi kan nevne er tredemølle, vektstang, stativ, treningsbenk, aerobic-stepper, vektvest, spinningsykkel, dumbbell, manualer, balansebrett og mye mer.

Nelly Logo

Nelly

Dette er en av Norges mest kjente klesbutikker med et stort utvalg innen de fleste kategorier. Butikken fører også en del sportsbekledning som tights, sports-bh, shorts og topper. Blant sortimentet er det også en del tilbehør som flasker, mobilholder til armen, strikk, hoppetau og mer. Av merker finnes det blant annet Adidas, Nike, Aimn og Calvin Klein.

Sportsmaster Logo

Sportsmaster

Sportsmaster tilbyr en hel rekke forskjellige treningsapparater for trening hjemme. Butikken samarbeider også med en rekke norske idrettsstjerner. Blant de mange produktene som du finner er romaskiner, tredemøller, spinningsykler, styrkepakker, stakemaskiner, rigger, pull-ups bar, frivekter og mye mer. Butikken passer både for private og bedrifter.

CDON Logo

CDON

CDON er en av Norges og Nordens største handelskonsern på nett med et enormt utvalg innen alle mulige slags produkter. Butikken er en del av Qliro Group. Av sortimentet er det også blitt et bra utvalg av sportsutstyr, turutstyr, klær og tilbehør. I butikken finner du med andre ord alt fra treningsmaskiner til manualer, yoga, pilates, sport og treningsklær, sko, soveposer, telt og så mye mer. CDON samarbeider dessuten med flere andre butikker som gjør utvalget enormt.

Fitnessshoppen Logo

Fitnessshoppen

Denne butikken fører et stort utvalg innen forskjellige treningsapparater, utstyr for styrketrening, funksjonell trening og aerobic / pilates. Du finner også et utvalg innen bekledning og sko, samt utstyr for aktiv lek, diverse tilbehør for aktivitet og massasjepistoler.

Sportamore Logo

Sportamore

Sportamore er en norsk nettbutikk med spesielt stort utvalg av sportsbekledning. Du finner både klær og sko for sportslig aktivitet, men også andre fritidsklær. Spesielt for løping er utvalget bra, men du finner også produkter for ski, sykkel, fotball og tur for å nevne noe. I tillegg til bekledning finnes også en del utstyr for blant annet ballsporter som tennis, fotball og rugby, samt friluftslivutstyr, sykkel, ski, skating og en god del mer. Bra utvalg.

Sportboden Logo

Sportboden

Sportboden er en nettbutikk med en del utstyr innen egentrening, golf, padel, friluftsliv og el-sparkesykkel. Du finner blant annet hengekøyer, kajakk, massasjepistoler, kosttilskudd, treningsmatter med mer.

Sportgymbutikken Logo

Sportgymbutikken

Sportgymbutikken.no selger kosttilskudd, treningsutstyr, treningsapparater og treningsklær på nett. Her finner du det meste du trenger for crossfit, kampsort og styrketring som blant annet manualer, kettlebells og boksesekker.

Sporttema Logo

Sporttema

Sporttema er en online butikk med flere forskjellige treningsapparater for bruk hjemme. Her finner du Crosstrainer, Trimsykkel og flere apparater for styrketrening - Du finner også en del utstyr for fitness og yoga i denne nettbutikken. Her er med andre ord mange produkter for deg som vil komme i form hjemme.

Training365 Logo

Training365

Training365.no tilbyr funksjonell treningsutstyr for hjemmetrening. Sortimentet består av produkter som gymball, medisinball, treningsmatter og mer. For deg som har lyst til å trene hastighet, balanse og/eller mobilitet finner du treningsutstyr som hoppetau, stepkasse, AB roller osv. Du kan også kjøpe Yoga utstyr som Yoga matte, Yoga block, Yoga wheel og annet Yoga tilbehør.

Treningsgiganten Logo

Treningsgiganten

Mystuff har blitt til Treningsgiganten. Dette er en populær nettbutikk med et bra utvalg innen treningsutstyr og gadgets for deg som vil komme i form. Blant annet tilbyr butikken populære WalkingPad i flere varianter som gjerne tar betydelig mindre plass enn tradisjonelle tredemøller. Du finner også tradisjonelle tredemøller, romaskiner, hantler og manualer, vektvest, stepkasse, strikk, oppblåsbar kajakk og mer i utvalget i nettbutikken.

XXL Logo

XXL

Et av Norges største sportsvarehus har naturligvis også et utvalg av treningsapparater og utstyr for hjemmetrening. Her som på alt annet varierer prisene etter merke og kvalitet. I butikken finnes alt fra spinningsykler til crosstrainer, styrkeapparater, romaskiner, trimsykler, pressbenker og tredemøller. Underlagsmatter og annet tilbehør er også å finne hos XXL. Ønsker du ikke et helt treningsapparat er det utvalg av manualer og vekter, medisinball, kettlebell, balansebrett og foamroller.

Hjemmetrening – Treningsutstyr for hjemme

Å holde seg i form er viktig da det fremmer både helse, velvære og vilje til å prestere. Ofte finner du ikke tiden i den hektiske hverdagen til å gå på treningsstudio for å trene regelmessig. Løsningen er derfor å kjøpe seg treningsutstyr til hjemmet ditt. Dermed holder du deg uavhengig av ytre omstendigheter og kan gjøre noe for deg selv når som helst.

Er du usikker på hvilket treningsutstyr som passer best for dine behov? Prinsipielt skiller man mellom utholdenhet- og styrketrening og treningsutstyret du finner i butikkene er rettet mot et av disse to områdene. Hvis du heller vil bygge muskler, anbefales det å bruke pressbenker eller multigym. Hvis du ikke har alt for mye plass i dine egne fire vegger kan du bruke manualer, medisinballer eller Kettlebell som du kan oppnå gode resultater med. Har du lyst til å bygge opp kondisjonen anbefales det å kjøpe Crosstrainer, Ergometer som innendørs sykler eller romaskiner, tredemøller eller steppekasser. Også har finnes det produkter som er plassbesparende som blant annet hoppetau eller rockering.

Coretrening

For å trene kjernemuskalturen finnes det det såkalte Coretrening hvor du trener spesielt mage- rygg- og glutealmuskulaturen, som forbinder overkroppen og underkroppen. Med en regelmessige og varierte kjerneøvelser styrker du korsryggen og forhindrer irriterende ryggsmerter. I tillegg får kroppen din større stabilitet og du får en oppreist og sunn holdning. Treningsutstyr for den perfekte Coretreningen er blant annet gymballer, foamrollers, balansebrett og slyngetrening.

Også funksjonelle fitnessklær for en best mulig hjemme trening bør ikke glemmes. Velg klær som består av spesielt lett og pustende material, for å garantere maksimal komfort selv under spesielt svett trening.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.