Hjemmetrening – Treningsutstyr for hjemme

Å holde seg i form er viktig da det fremmer både helse, velvære og vilje til å prestere. Ofte finner du ikke tiden i den hektiske hverdagen til å gå på treningsstudio for å trene regelmessig. Løsningen er derfor å kjøpe seg treningsutstyr til hjemmet ditt. Dermed holder du deg uavhengig av ytre omstendigheter og kan gjøre noe for deg selv når som helst.

Er du usikker på hvilket treningsutstyr som passer best for dine behov? Prinsipielt skiller man mellom utholdenhet- og styrketrening og treningsutstyret du finner i butikkene er rettet mot et av disse to områdene. Hvis du heller vil bygge muskler, anbefales det å bruke pressbenker eller multigym. Hvis du ikke har alt for mye plass i dine egne fire vegger kan du bruke manualer, medisinballer eller Kettlebell som du kan oppnå gode resultater med. Har du lyst til å bygge opp kondisjonen anbefales det å kjøpe Crosstrainer, Ergometer som innendørs sykler eller romaskiner, tredemøller eller steppekasser. Også har finnes det produkter som er plassbesparende som blant annet hoppetau eller rockering.

Coretrening

For å trene kjernemuskalturen finnes det det såkalte Coretrening hvor du trener spesielt mage- rygg- og glutealmuskulaturen, som forbinder overkroppen og underkroppen. Med en regelmessige og varierte kjerneøvelser styrker du korsryggen og forhindrer irriterende ryggsmerter. I tillegg får kroppen din større stabilitet og du får en oppreist og sunn holdning. Treningsutstyr for den perfekte Coretreningen er blant annet gymballer, foamrollers, balansebrett og slyngetrening.

Også funksjonelle fitnessklær for en best mulig hjemme trening bør ikke glemmes. Velg klær som består av spesielt lett og pustende material, for å garantere maksimal komfort selv under spesielt svett trening.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.