Stormberg Logo

Stormberg

Stormberg har sportsklær for de som elsker friluvtsliv og flotte turer. De har et stort utvalg av jakker, bukser, undertøy, hansker, ullkær, sokker, luer, gensere, regntøy og mye mer til både kvinner, menn og barn. Hos Stormberg finner du klærne du trenger til langrenn, alpint, friluftsliv, trening og snowboard til rimelige priser. I tillegg til klær tilbyr Stormberg også en rekke produkter innen kategorien tilbehør som blant annet ryggsekker, vannflasker, grillpinner og mer.

Outnorth Logo

Outnorth

En norsk sportsbutikk på nett med spesielt stort utvalg av klær og sko for friluftsliv. Butikken har stort utvalg til bra priser. I tillegg finner du mange merker, både kjente og mindre kjente i butikken og får dermed et bredt utvalg. I tillegg til bekledning finner du skiutstyr for både langrenn, alpint, topptur og turski. Det er også verdt å merke seg utvalget av turutstyr og produkter for friluftsliv i denne butikken med både telt, tarp, soveposer, kokeutstyr og mye mer.

Vertical Playground Logo

Vertical Playground

Butikk for deg som er interessert i fjellsport og utendørsaktivitet. Her finner du et stort utvalg av varer til rimelige priser innen ski, snowboard, utendørs bekledning, klatring, sekk og bæring, sko, turutsyr, sykkel, padling og mer.

Addnature Logo

Addnature

Addnature er en butikk for dem som brenner for friluftsliv. Butikken startet i Sverige og har i årene spredt seg i Europa sammen med et tysk selskap. Har et bredt spekter av produkter for tur og friluftsliv med telt, soveposer, liggeunderlag, campingkjøkken, campingmøbler og annet tilbehør blant sortimentet. I sortimentet finner du også klær og sko for utendørslivet med både kjente og mindre kjente merker for oss nordmenn. Har også egen avdeling for barn og en outlet.

Backpackinglight.no Logo

Backpackinglight.no

Nettbutikk med fokus på turutstyr som ikke skal veie for mye. Her finner du produkter av høy kvalitet og med god funksjonalitet som skal være ultralett for å spare vekt på turen. Du finner tursekker, telt, soveposer, quilt, tarp, liggeunderlag, vandrestaver, packraft, turkjøkken, bekledning og mye mer i nettbutikken.

Climbing247 Logo

Climbing247

Climbing247 har et stort utvalg av produkter i kategoriene klatreutstyr, klær, sko friluftsliv og profeskjonell klatreutstyr. Innenfor disse kategoriene har de samlet de mest populære klatremerkene til rimelige priser. Du finner blant annet merker som Petzi, Black Diamond, La Sportiva og mer.

Coop Obs Sport Logo

Coop Obs Sport

Coop Obs Sport har et stort utvalg av turustyr som liggeunderlag, luftmadrass, soveposer, telt, turmat, termos og mer. I tillegg tilbyr Coop Obs Sport fiskeutstyr og fiskesett til både voksne og barn.

Devold Logo

Devold

Devold er en norsk produsent av bekledning for utendørs bruk og friluftsliv. Devold har et stort utvalg innen ullprodukter fra innerst til ytterst på kroppen. Her finner du med andre ord produkter for hele kroppen og hele familien fra yngst til eldst.

Fjellrevenshop Logo

Fjellrevenshop

Butikk for merkevaren Fjällräven som tilbyr produkter for tur og friluftsliv. Merket oser av kvalitet innen ikke minst ryggsekker, telt, soveposer og friluftsklær til både barn og voksne. Med sine innovative ryggsekker startet bedriften opp i Örnsköldsvik i Sverige og har siden bredt seg over hele verden med en rekke produkter. Produktene bærer preg av å være slitesterke og av høy kvalitet med god funksjonalitet.

Fjellsport Logo

Fjellsport

Fjellsport er en norsk sportsbutikk på nett som kan friluftsliv og selvfølgelig også bekledning etter norske og skandinaviske forhold. Du finner et stort utvalg av turutstyr, sko og klær. Av utvalget Fjellsport tilbyr er alt fra undertøy, til hodeplagg og ytterjakker, overdeler, bukser, sokker, t-skjorter, samt hansker og votter. Du finner til både han, henne og barn, i tillegg til mye utstyr for en flott turopplevelse.

Haglöfs Logo

Haglöfs

Haglöfs er en nettbutikk som tilbyr et stort utvalg innen bekledning, spesielt for friluftsliv, vandring og diverse vintersport som snowboard og slalom. Her finner du også sko og støvler, ryggsekker, bager, soveposer og mer. Haglöfs selger produkter fra eget merke.

Jakt og Friluft Logo

Jakt og Friluft

Her finner du en nettbutikk med stort utvalg av utstyr for jakt, fiske og friluftsliv. I butikken finnes både bekledning, våpen, elektronikk, telt, gps og mye annet. Har i tillegg til nettbutikk også butikker i Arendal og Gjøvik.

Milslukeren Logo

Milslukeren

Norsk nettbutikk spesielt med tanke på utholdenhetsøvelser, for dem som gjerne sluker mange mil på trening eller fritid. Utvalg innen langrenn, løping, sykling, kajakk, toppturer og mye forskjellig tilbehør. Har også ski- og sykkelverksted.

Oslo Sportslager Logo

Oslo Sportslager

Oslo Sportslager er en butikk i Torggata i Oslo med stort utvalg innen det meste av sport og friluft. Butikken har også stort utvalg på nett innen både ski, sykkel, løping, ballsport, klatreutstyr, pulsklokker, briller og mye annen utstyr og tilbehør.

Packraft Norge Logo

Packraft Norge

Nettbutikk spesialisert på Packraft med et utvalg av packrafter og packraftrelevant turutstyr. Her finner du velutstyrte packrafts og tilbehør av høy kvalitet, skreddersydd for tøffe norske forhold.

Revir  Logo

Revir

En friluftsbutikk som er drevet av entusiaster innen fiske og friluftsliv. Revir har fysisk butikk i Oslo, men større utvalg av varer på nett primært innen varer for fiske og friluftsliv, men også litt snowboard. Butikken har også et bra utvalg for utendørs bekledning fra innerst til ytterst og fra topp til tå.

Skistart Logo

Skistart

Norsk nettbutikk med marked over hele verden. Som du sikkert hører av navnet finner du forskjellig skiutstyr i denne sportsbutikken. Utvalget består av utstyr for både toppturer, langrenn, skiskyting, skismøring, verktøy, klær og annet tilbehør. Du finner også utvalg for rulleski, gåing, løping og sykling i denne butikken, samt klær og turutstyr som soveposer, liggeunderlag, telt og mer. Stort utvalg innen flere aktiviteter og idretter.

Skitt Fiske Logo

Skitt Fiske

Butikken for deg som liker fiske. Her finner du produkter for både stor og liten, nybegynner og mer erfaren. Blant produktene som du finner her er Stenger, sneller, snører, ferdig fiskesett, hekler, fluer, sluker, agn og oppbevaringsbokser.

Skitt Jakt Logo

Skitt Jakt

I denne butikken finner du noe av det beste utvalget for jakt og friluftsliv. Du finner alt du trenger til jakt og til alle årstider. Du finner både våpen, ammunisjon, våpenpakker, utstyr til lokking av dyr, vedlikehold og mye mer. Skitt Jakt kan også tilby deg full bekledning fra topp til tå og fra innerst til ytterst. Dette gjelder enten du ønsker å gå på jakt eller bare ferdes i naturen. Se butikken Skitt Fiske for fiskeutstyr.

Sport1 Logo

Sport1

Sport1 er en kjede med butikker over hele landet, i tillegg til en online butikk. Du finner alt fra sportsutstyr til bekledning for aktivitet, inkludert sko og turutstyr. Har en bra oversikt over hvor i landet du finner butikkene eller bestill og normalt få varene levert innen en uke. Hent i butikk enda raskere.

Sportamore Logo

Sportamore

Sportamore er en norsk nettbutikk med spesielt stort utvalg av sportsbekledning. Du finner både klær og sko for sportslig aktivitet, men også andre fritidsklær. Spesielt for løping er utvalget bra, men du finner også produkter for ski, sykkel, fotball og tur for å nevne noe. I tillegg til bekledning finnes også en del utstyr for blant annet ballsporter som tennis, fotball og rugby, samt friluftslivutstyr, sykkel, ski, skating og en god del mer. Bra utvalg.

Sporten Beitostølen Logo

Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen er en norsk sportsbutikk med base på Beitostølen ved foten til Jotunheimen. I tillegg til fysisk butikk på Beitostølen tilbys også en nettbutikk med lidenskap for fjell, ski og løping. Her finner du utstyr for friluftsliv, løping, fjellsko, vintersko, terrengsko, utstyr for alpint, langrenn, topptur og fjellski, i tillegg til tilbehør. Du finner et OK utvalg av produkter og merker innen mange kategorier.

Sportshopen Logo

Sportshopen

Sportshopen er et stort varehus på nett og med noen fysiske butikker. Her finner du et stort utvalg innen sportsutstyr for både sommer og vinter, slik som langrennski, fotball, keeperhansker, løpesko og mye mye mer. Ikke minst tilbyr butikken masse klær og sko for aktivitet både inne og ute, samt bekledning for vinterstid. Sportshopen har også en rekke forskjellige merker blant utvalget sitt. Her finner du også et lite utvalg av utstyr og tilbehør til padel.

Ut På Tur Logo

Ut På Tur

Ut På Tur er en norsk nettbutikk hvor du finner et bredt utvalg innen klær og sko for friluftsliv og tur. Her finner du både sko og bekledning for lange vandringer i skog og mark eller for mindre turer i lettere terreng og asfalt. Ikke minst har nettbutikken fokus på kvalitetssko for kvinner og menn helt opp til størrelse 55! Du finner også diverse tilbehør selv om utvalget her er mer magert. Se også etter gode tilbud for å finne et kupp.

XXL Logo

XXL

En av Norges største nettbutikker innen turutstyr og turbekledning. Her kan du kle deg fra de innerste til ytterste plaggene, tursko, løpesko, padleutstyr og praktiske produkter for din neste tur. Leter du etter treningsutstyr og treningsklær anbefaler vi en annen nettbutikk.

Turutstyr og friluftsliv

Skal du ut på tur kan godt utstyr bety en enorm forskjell for hvordan turen oppleves. Sekken må sitte bra, vekten må fordeles bra og den bør kjennes bra ut å ha på. Tenk også hva sekken skal tåle av belastning, vind og vær, hvor mange liter du trenger og hvor lang tur du har tenkt å bruke sekken til.

Selvfølgelig er det ikke bare en solid ryggsekk du trenger for å få en god turopplevelse. Telt, sovepose og liggeunderlag gjelder for deg som vil på overnattingstur, mens noen kanskje ønsker seg en tarp og/eller hengekøye.

Her har vi samlet butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv. Ikke glem en god kniv, øks, kokeapparater, termoser, flasker, kompass eller kanskje en kano hadde vært noe som hadde passet deg på tur. Her vil også butikker for deg som ønsker utstyr for din firbente turvenn, altså hunden finne plassen sin.

Fiskeutstyr – butikker som selger alt du trenger for en fisketur

Skal du fiske er det greit å ha orden på utstyret, enten det er til sjøs eller ved et fjellvann. Det kan gjøre det mer behagelig på fiskeutstyr og selvfølgelig også være med på å øke sjansen for større fangst.

På nett finner du alt hva du trenger av fiskeutstyr både for de minste og de mer erfarne. I butikkene listet på siden her vil du finne alt fra stenger og sneller til teiner, ruser og garn. Sener, liner, sluker, fluer, wobblere, kroker, lodd, isbor, oppbevaringsenheter og annet tilbehør er selvfølgelig også å finne blant butikkene. Du trenger heller ikke bekymre deg for bekledningen, vadeutstyr, fiskehatt, støvler, ytterbekledning, hansker og mer finner du også.

Med andre ord finner du alt du trenger i de forskjellige butikkene vi har listet på denne siden.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.