Fotballdrakter / Supporterdrakter er populære julegaver - Se fra de fleste lag HER!

Julegavetips innen sport og friluftsliv

Det er ikke bestandig like enkelt å finne hva man skal handle i julegaver. Her har vi samlet en rekke tips for hva årets gaver under grana kan være. Kanskje noen ønsker å trene hjemme, trenger ny bekledning eller noe tilbehør i tursekken eller hva med en ny tursekk?

Årets julegavetips kan være alt fra pulsklokker til fiskestenger, vadebukser til yogamatter eller nye treningstights. Kanskje trenger jenta eller gutten nye fotballsko eller hva med en fotballdrakt fra favorittlaget? Ski er alltid en slager for norsk jul og ofte hører skibekledning til.

Noe enkelt treningsutstyr for hjemmetreningen er heller ikke å forakte. Dette kan være manualer, stepkasse, balansebrett, spinningsykkel eller tredemølle. Sportsdrikke, proteinshake, flasker, drikkebelter og annet er også noe mange setter pris på.

GOD JUL! 🎅

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.