sykkel bakgrunnsbilde

Oversikt over
sportsbutikker på nett

Stormberg Logo

Stormberg

Stormberg har sportsklær for de som elsker friluvtsliv og flotte turer. De har et stort utvalg av jakker, bukser, undertøy, hansker, ullkær, sokker, luer, gensere, regntøy og mye mer til både kvinner, menn og barn. Hos Stormberg finner du klærne du trenger til langrenn, alpint, friluftsliv, trening og snowboard til rimelige priser. I tillegg til klær tilbyr Stormberg også en rekke produkter innen kategorien tilbehør som blant annet ryggsekker, vannflasker, grillpinner og mer.

Birk Sport Logo

Birk Sport

Er en norsk sportsbutikk som har rendyrket sin sykkelsatsing fra 1999. Utvalget er noe begrenset i forhold til en del av de andre rendyrkede sykkelbutikkene og store sportskjedene. De tilbyr likevel produkter innen landeveissykling, terrengsykling, Cyclocross, Hybridsykler, barnesykler, bysykler og mer. Naturligvis har Birk Sport også et utvalg av sykkelklær og sykkelsko til de fleste grener. Birk Sport gikk konkurs på starten av 2020, men startet opp igjen etter kort tid.

Treningspartner.no Logo

Treningspartner.no

Treningspartner AS er en spesialbutikk for treningsutstyr og treningsapparater til hjemmetrening, bedrift, treningssenter og toppidrett. Butikken har i tillegg til nettbutikk en fysisk butikk i Lier. Her kan du teste flere av produktene.

AktivVinter Logo

AktivVinter

AktivVinter har et av Norges største utvalg innen bekledning og utstyr for aktivitet om vinteren. Her finner du Vinterklær og klær for skibakken, langrennsturen, flere lag. Butikken tilbyr også et bra utvalg innen alpinski, støvler, hjelm, skibriller, sikkerhetsutstyr og mer. Velg også blant langrennski fra Salomon, Madshus og Rossignol, samt flere skipakker med ski, støvler og staver.

Skistart Logo

Skistart

Norsk nettbutikk med marked over hele verden. Som du sikkert hører av navnet finner du forskjellig skiutstyr i denne sportsbutikken. Utvalget består av utstyr for både toppturer, langrenn, skiskyting, skismøring, verktøy, klær og annet tilbehør. Du finner også utvalg for rulleski, gåing, løping og sykling i denne butikken, samt klær og turutstyr som soveposer, liggeunderlag, telt og mer. Stort utvalg innen flere aktiviteter og idretter.

Unisport Logo

Unisport

Unisportstore har et stort utvalg av fotballsko, fotballdrakter og annet fotballutstyr. Du finner også masse treningsklær, sportsklær, proteinpulver og joggesko til rimelige priser. Det største utvalget i denne butikken er supporterutstyr som landslagsdrakter og klubbdrakter fra alle de store lagene i verden.

Devold Logo

Devold

Devold er en norsk produsent av bekledning for utendørs bruk og friluftsliv. Devold har et stort utvalg innen ullprodukter fra innerst til ytterst på kroppen. Her finner du med andre ord produkter for hele kroppen og hele familien fra yngst til eldst.

Naardic Logo

Naardic

Naardic er Norges største online treningssenter hvor treningstimene er live streamet. Du ser instruktøren, men instruktøren ser også deg. Du kan velge mellom en rekke forskjellige treningsøkter hver dag, dette kan være treningsøkter innen core / kjernemuskulatur, løping, zumba, pausegym, sterk med strikk og mye mer. Du finner også litt forskjellig utstyr i nettbutikken deres som passer til treningsøktene.

Outnorth Logo

Outnorth

En norsk sportsbutikk på nett med spesielt stort utvalg av klær og sko for friluftsliv. Butikken har stort utvalg til bra priser. I tillegg finner du mange merker, både kjente og mindre kjente i butikken og får dermed et bredt utvalg. I tillegg til bekledning finner du skiutstyr for både langrenn, alpint, topptur og turski. Det er også verdt å merke seg utvalget av turutstyr og produkter for friluftsliv i denne butikken med både telt, tarp, soveposer, kokeutstyr og mye mer.

Sporten Beitostølen Logo

Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen er en norsk sportsbutikk med base på Beitostølen ved foten til Jotunheimen. I tillegg til fysisk butikk på Beitostølen tilbys også en nettbutikk med lidenskap for fjell, ski og løping. Her finner du utstyr for friluftsliv, løping, fjellsko, vintersko, terrengsko, utstyr for alpint, langrenn, topptur og fjellski, i tillegg til tilbehør. Du finner et OK utvalg av produkter og merker innen mange kategorier.

Sportshopen Logo

Sportshopen

Sportshopen er et stort varehus på nett og med noen fysiske butikker. Her finner du et stort utvalg innen sportsutstyr for både sommer og vinter, slik som langrennski, fotball, keeperhansker, løpesko og mye mye mer. Ikke minst tilbyr butikken masse klær og sko for aktivitet både inne og ute, samt bekledning for vinterstid. Sportshopen har også en rekke forskjellige merker blant utvalget sitt.

Addnature Logo

Addnature

Addnature er en butikk for dem som brenner for friluftsliv. Butikken startet i Sverige og har i årene spredt seg i Europa sammen med et tysk selskap. Har et bredt spekter av produkter for tur og friluftsliv med telt, soveposer, liggeunderlag, campingkjøkken, campingmøbler og annet tilbehør blant sortimentet. I sortimentet finner du også klær og sko for utendørslivet med både kjente og mindre kjente merker for oss nordmenn. Har også egen avdeling for barn og en outlet.

Bikeshop Logo

Bikeshop

Har et bra utvalg av sykler uansett hvilken form for sykling du ønsker. Utvalget består også av mye tilbehør, både nødvendig og for spesielt interesserte. Vi kan nevne wattmåler, actionkamera, flaskestativ, skjermer, kurver, låser, bagasjebrett, barnevogn, verktøy, slange og pumper som noe av utvalget. I denne sykkelbutikken er det også masse produkter for tursykling.

Bikester Logo

Bikester

Bikester.no er en del av en tysk kjede med salg i hele Europa. Har egen norsk nettbutikk fritatt for mva. Du har 100 dagers gratis returrett. Butikken kan tilby et stort utvalg av sykler til både landevei og terreng og har også et utvalg av trekkingsykler, el-sykler, standardsykler og barnesykler. Her finner du også full sykkelbekledning og tilbehør til din sykkel, samt ruller og annet treningsutstyr.

CDON Logo

CDON

CDON er en av Norges og Nordens største handelskonsern på nett med et enormt utvalg innen alle mulige slags produkter. Butikken er en del av Qliro Group. Av sortimentet er det også blitt et bra utvalg av sportsutstyr, turutstyr, klær og tilbehør. I butikken finner du med andre ord alt fra treningsmaskiner til manualer, yoga, pilates, sport og treningsklær, sko, soveposer, telt og så mye mer. CDON samarbeider dessuten med flere andre butikker som gjør utvalget enormt.

Chopar Logo

Chopar

Chopar er en butikk med historie tilbake til 1999 og er en av Skandinavias største leverandører av turnklær og drakter til rosporten. Chopar Sport har også hatt samarbeid med landslag, klubber, foreninger, skoler og andre lag. Du har også muligheten til å designe egne drakter til deg selv eller din forening hos Chopar.

Climbing247 Logo

Climbing247

Climbing247 har et stort utvalg av produkter i kategoriene klatreutstyr, klær, sko friluftsliv og profeskjonell klatreutstyr. Innenfor disse kategoriene har de samlet de mest populære klatremerkene til rimelige priser. Du finner blant annet merker som Petzi, Black Diamond, La Sportiva og mer.

Coop Obs Sport Logo

Coop Obs Sport

Coop Obs er Coop-kjeden sitt største varehus og har også sin egen sportsavdeling. Dette gjelder også på nett. Kjeden tilbyr produkter på en rekke kategorier, men utvalget er meget begrenset i forhold til de rene sportskjedene. Prisene kan likevel være verdt å sjekke, da Obs har gode tilbud.

Dogman Logo

Dogman

Dogman er en norsk nettbutikk med kjærlighet til kjæledyr. I tillegg til utstyr til hund, finner du også et utvalg til katt, fugl & smådyr, fisk og hest.

Du finner blant annet fôr, bur, godteri, hundeklær, utstyr, leker, senger, trening som agility og mye annet utstyr.

Skal du på tur med hunden finner du f.eks. halsbånd, seler og kobbel, hundebur, hundedekken og et lite apotek for hunden.

Dyrebutikk.no Logo

Dyrebutikk.no

Dyrebutikk.no er samme butikk som Tropehagen og er 100% norske nettbutikker. Her finnes et stort utvalg av utstyr, leker og fôr for hund, katt, reptiler, fugler, fisk og smådyr. Skal du ha hunden med på tur finnes det blant annet potesokker, hundedekken, kløv og annet tilbehør.

Extreme Fitness Logo

Extreme Fitness

Extreme Fitness har et bra utvalg av treningsklær til både han og henne. Hovedfokuset her ligger på styrketrening og du finner stort sett det du trenger av bekledning for dette. Du finner også en god del tilbehør som drikkeflasker, diverse støtte for både rygg, armer og bein, strikk og mer. I tillegg har butikken et godt utvalg av kosttilskudd som proteinpulver, sportsdrikke, proteinbarer, fettsyrer og omega3, kreatin og annet.

Fitnessshoppen Logo

Fitnessshoppen

Denne butikken fører et stort utvalg innen forskjellige treningsapparater, utstyr for styrketrening, funksjonell trening og aerobic / pilates. Du finner også et utvalg innen bekledning og sko, samt utstyr for aktiv lek, diverse tilbehør for aktivitet og massasjepistoler.

Fjellkjeden Logo

Fjellkjeden

Fjellkjeden er en nettbutikk med utvalg for friluftsliv, klatring, langrenn, randonee, alpint, snowboard, løping, sykling og fisking. Du finner også bekledning til både han, henne og barn i butikken fra tykt til tynt. I tillegg finner du diverse småvarer som actionkamera, gps, luer, halser, votter, hansker, drikkeflasker, hodelykter og pulsklokker.

Fjellrevenshop Logo

Fjellrevenshop

Butikk for merkevaren Fjällräven som tilbyr produkter for tur og friluftsliv. Merket oser av kvalitet innen ikke minst ryggsekker, telt, soveposer og friluftsklær til både barn og voksne. Med sine innovative ryggsekker startet bedriften opp i Örnsköldsvik i Sverige og har siden bredt seg over hele verden med en rekke produkter. Produktene bærer preg av å være slitesterke og av høy kvalitet med god funksjonalitet.

Fjellsport Logo

Fjellsport

Fjellsport er en norsk sportsbutikk på nett som kan friluftsliv og selvfølgelig også bekledning etter norske og skandinaviske forhold. Du finner et stort utvalg av turutstyr, sko og klær. Av utvalget Fjellsport tilbyr er alt fra undertøy, til hodeplagg og ytterjakker, overdeler, bukser, sokker, t-skjorter, samt hansker og votter. Du finner til både han, henne og barn, i tillegg til mye utstyr for en flott turopplevelse.

Gorilla Sports Logo

Gorilla Sports

Gorilla Sports har stort utvalg av gymutstyr, treningsapparater og utstyr for fitness. Her kan du finne utstyr for å lage ditt eget treningssenter hjemme enten du ønsker å trene styrke, utholdenhet, fitness, boksing eller mer variert. Av utstyret du finner er det forskjellige treningsbenker, vektskiver, vektstativ, dumbbells, kettlebells, matter, stepkasser, treningssykler og mer. I tillegg finner du også forskjellig bekledning og annet tilbehør for aktivitet.

Gymgrossisten Logo

Gymgrossisten

Gymgrossisten er en av Norges største og ledende nettbutikker innen kosttilskudd. Du finner også en god del treningsutstyr, spesielt innen hjemmetrening som manualer, treningsapparater, kettlebells, vektvester og mer. Det er også en del treningstøy hos denne butikken. Av kosttilskudd finner du aminosyrer, kreatin, barer, drikker, proteinpulver og mye annet.

Haglöfs Logo

Haglöfs

Haglöfs er en nettbutikk som tilbyr et stort utvalg innen bekledning, spesielt for friluftsliv, vandring og diverse vintersport som snowboard og slalom. Her finner du også sko og støvler, ryggsekker, bager, soveposer og mer. Haglöfs selger produkter fra eget merke.

Hekta på tur Logo

Hekta på tur

Dette er en butikk som fokuserer på friluftsliv og utendørs aktivitet. Butikken har selvfølgelig også et stort utvalg av bekledning for den turglade. Du finner et bra utvalg av gjennomtestede produkter så dette er en butikk for turfolk som ønsker å ha utstyr å stole på. Du finner klesprodukter som ytterjakker, bukser, shorts, genser, fleece, mellomlag, ulltøy, skjorter, t-skjorter, treningsklær, hansker, votter, luer, sokker, sko og mer.

House of Hygge  Logo

House of Hygge

Norsk merkevare innen tur og friluftsliv med base i Hemsedal. Merket har også egen nettbutikk med et greit utvalg. Av utvalget finner du hengekøye, slakkline, goggles, luer, ullundertøy, ullsokker og flip flops.

Hundeutstyr Logo

Hundeutstyr

Hundeutstyr er en norsk nettbutikk med fokus på hund. Her finner du leker, fôr, hundeklær, utstyr for stell og hygiene, kløv og dekken for fjellturen eller jakta, samt mye annet.

Hydro-Force Logo

Hydro-Force

Hydro Force er en nettbutikk med kunnskap og stort utvalg om SUP-brett. Her følger det alltid med en pakke med pumpe, bag og padleåre når du handler et stand up paddle board.

I Love Dogs Logo

I Love Dogs

I Love Dogs er en raskt voksende nettbutikk med hovedfokus på hund, men også med mye utstyr fôr og liknende for katt. Her finnes alt du trenger av hundebånd, seler, halsbånd, burer, bager, leker, til soveplass, mat, kløv og tilbehør til valpen. Til katten finner du katteleker, produkter til soveplassen, katteutstyr, kattebur, snacks og kattemat for å nevne noe.

Intersport Logo

Intersport

Intersport er en av Norges ledende sportskjeder både på nett og med store varehus rundt i hele Norge og i over 40 andre land. Her finner du også stort sett det du trenger enten det er treningsutstyr, bekledning, service eller annet.

Jakt og Friluft Logo

Jakt og Friluft

Her finner du en nettbutikk med stort utvalg av utstyr for jakt, fiske og friluftsliv. I butikken finnes både bekledning, våpen, elektronikk, telt, gps og mye annet. Har i tillegg til nettbutikk også butikker i Arendal og Gjøvik.

Johaug Logo

Johaug

Merket til langrennsdronningen Therese Johaug som startet som en hanske-kolleksjon, men har utviklet seg til en komplett treningskolleksjon. Selger merkevaren Johaug innen forskjellige klesprodukter, både til trening og fritid. Du finner alt fra bukser & tights, superundertøy, topper & t-skjorter og jakker og parkaser, samt tilbehør som hansker, buffer, luer, sokker og en del annet.

Kajakk & Fritid Logo

Kajakk & Fritid

Kajakk & Fritid er en nettbutikk med et stort utvalg innen både havkajakk, fiskekajakk, oppblåsbare kajakker og tomannskajakk. Her finnes også packrafter og annet tilbehør for denne morsomme aktiviteten, samt bekledning, friluftsutstyr, sup-brett og annet sportsutstyr.

Komplett Fritid Logo

Komplett Fritid

Komplett Fritid har stort utvalg av spesielt tur-, fiske- og jaktutstyr. Du finner også klær og fottøy, samt bra tilbehør. I tillegg til dette finner du tilbehør for båtentusiasten og/eller dem som er scooter/MC-entusiaster. Du finner en del kjente og mindre kjente merker. Utvalget er litt dårligere enn hos de store kjedene.

Löplabbet Logo

Löplabbet

Norges eneste butikk som spesialiserer seg på løping. Her kan du skaffe sko som passer perfekt for deg i en av de 12 butikkene som er fordelt over Sør-Norge eller på nett. I tillegg til løpesko finner du produkter som løpetøy og mye forskjellige praktisk tilbehør. Her finner du også mye praktisk informasjon, tips og treningsprogrammer for deg som er erfaren eller nybegynner.

Løpeshop Logo

Løpeshop

Dansk nettbutikk som har spesialisert seg på løping og løpeutstyr. Løpeshop har norsk avdeling som gjør at ordre har toll og mva inkludert. Butikken tilbyr løpesko, løpeklær, sportsklokker, hodetelefoner og tilbehør til både han, henne og barn. Du finner ganske mange merker og produkter for en god løpsopplevelse.

Miinto Logo

Miinto

Miinto er et felles kollektiv for flere av Norges største motebutikker med et stort utvalg av klær og mote til både han og henne. Du finner også et begrenset utvalg av sportsbekledning, fottøy og noe tilbehør. Av produktene innen sport og friluft er det nok en del mer produkter for henne i forhold til han.

Mika Sport Logo

Mika Sport

Norsk nettbutikk som spesialiserer seg på Volleyball og Sandvolleyball. Selskapet er etablert med kontor og lager i Førde og har ambisjoner om å være oppdatert og leveringsdyktige på de beste og nyeste volleyballproduktene. Du finner en god del utstyr og produkter for volleyball som nett, baller, pumper, knebeskyttere, shorts, ballmaskiner, klær og sko.

Mikopet Logo

Mikopet

Mikopet er en norsk dyrebutikk på nett med utstyr til hund og katt. Du finner billig dyreutstyr gjennom deres eget merke Movapet som inkluderer dyremat og godbiter, senger, hundegrinder, kobbel, kløver og mye mer.

Milslukeren Logo

Milslukeren

Norsk nettbutikk spesielt med tanke på utholdenhetsøvelser, for dem som gjerne sluker mange mil på trening eller fritid. Utvalg innen langrenn, løping, sykling, kajakk, toppturer og mye forskjellig tilbehør. Har også ski- og sykkelverksted.

MM Sports Logo

MM Sports

MM Sports er en norsk nettbutikk som tilbyr et stort utvalg innen kosttilskudd og sportsbekledning. Her finner du klær og kosttilskudd enten du trener bare på hobbybasis eller er en profesjonell utøver. Du finner også en del treningstilbehør som bager, vannflasker, støtter og massasjepistol.

Nelly Logo

Nelly

Dette er en av Norges mest kjente klesbutikker med et stort utvalg innen de fleste kategorier. Butikken fører også en del sportsbekledning som tights, sports-bh, shorts og topper. Blant sortimentet er det også en del tilbehør som flasker, mobilholder til armen, strikk, hoppetau og mer. Av merker finnes det blant annet Adidas, Nike, Aimn og Calvin Klein.

Nike Logo

Nike

Nike er et av verdens største sportsmerker med et stort utvalg av moderne og funksjonelle sports- og treningsklær til både kvinner, menn og barn. Velg mellom et stort sortiment av sko, klær og utstyr for sporter som fotball, basketball, tennis, løping, yoga, fitness, golf, friluftsliv og mer. Du kan til og med tilpasse dine egne sko og klær i henhold til dine egne preferanser. I tillegg tilbyr Nike også et utvalg av ryggsekker, gymsekker og treningsbager.

NLY Man Logo

NLY Man

NLY Man er en ledende aktør innen mote for gutter og menn. Butikken tilbyr også en god del sportsbekledning som treningsbukser, shorts, tights, trøyer, sokker, treningsjakker, men også treningsbager, sko, flasker, mobilholder, sekker og annet tilbehør. Du finner kjente merker som Adidas, Nike og Reebok blant utvalget.

Nordic Padel Logo

Nordic Padel

Padel er en sport som har blitt veldig populær og Nordic Padel har spesialisert seg på utstyr og tilbehør til nettopp denne sporten. Butikken har som mål å tilby det beste utstyret for Padel-spillere uansett nivå. Her finner du et utvalg av racketer, sko, baller, bager, klær og forskjellig tilbehør til sporten.

Oslo Sportslager Logo

Oslo Sportslager

Oslo Sportslager er en butikk i Torggata i Oslo med stort utvalg innen det meste av sport og friluft. Butikken har også stort utvalg på nett innen både ski, sykkel, løping, ballsport, klatreutstyr, pulsklokker, briller og mye annen utstyr og tilbehør.

Panini Sport Logo

Panini Sport

Paninisport er en norsk nettbutikk med et bra utvalg av seamless treningsmote med høy kvalitet til jenter.

Premiumtek Logo

Premiumtek

Premiumtek er en norsk nettbutikk som tilbyr et utvalg av gadgets for hjemmet. Her finnes blant annet massasjepistoler som har blitt en populær form for massasje som bruker høye hastigheter og kraftige vibrasjoner for å lindre muskelspenninger og øke blodsirkulasjonen.

Racketspesialisten Logo

Racketspesialisten

Racketspesialisten tilbyr flere produkter innen tennis, badminton, squash, padel eller bordtennis. Her finner du et utvalg av racketer, strenger, baller, bager, sko, nettstativ, annet tilbehør og bekledning.

Racqet Logo

Racqet

Racqet er en nettbutikk med fokus på den populære ballsporten padel. I butikken finner du et utvalg av produkter som racketer, baller, sko, vesker, klær og tilbehør. Er du på utkikk etter varemerker så fører butikken en rekke av dem også. Her finner du med andre ord utstyr enten du er ny til padel eller erfaren og bare må oppdatere racketen eller bekledningen.

Revir  Logo

Revir

En friluftsbutikk som er drevet av entusiaster innen fiske og friluftsliv. Revir har fysisk butikk i Oslo, men større utvalg av varer på nett primært innen varer for fiske og friluftsliv, men også litt snowboard. Butikken har også et bra utvalg for utendørs bekledning fra innerst til ytterst og fra topp til tå.

Skitt Fiske Logo

Skitt Fiske

Butikken for deg som liker fiske. Her finner du produkter for både stor og liten, nybegynner og mer erfaren. Blant produktene som du finner her er Stenger, sneller, snører, ferdig fiskesett, hekler, fluer, sluker, agn og oppbevaringsbokser.

Skitt Jakt Logo

Skitt Jakt

I denne butikken finner du noe av det beste utvalget for jakt og friluftsliv. Du finner alt du trenger til jakt og til alle årstider. Du finner både våpen, ammunisjon, våpenpakker, utstyr til lokking av dyr, vedlikehold og mye mer. Skitt Jakt kan også tilby deg full bekledning fra topp til tå og fra innerst til ytterst. Dette gjelder enten du ønsker å gå på jakt eller bare ferdes i naturen. Se butikken Skitt Fiske for fiskeutstyr.

Sport Outlet Logo

Sport Outlet

En norsk kjede med merkevarer til lave priser. Typiske varer av partier som er for store og kan selges til lave priser. Utvalget varierer derfor en god del med størst utvalg innen bekledning og turutstyr. Varene må hentes i butikk. Har butikker over hele landet.

Sport1 Logo

Sport1

Sport1 er en kjede med butikker over hele landet, i tillegg til en online butikk. Du finner alt fra sportsutstyr til bekledning for aktivitet, inkludert sko og turutstyr. Har en bra oversikt over hvor i landet du finner butikkene eller bestill og normalt få varene levert innen en uke. Hent i butikk enda raskere.

Sportamore Logo

Sportamore

Sportamore er en norsk nettbutikk med spesielt stort utvalg av sportsbekledning. Du finner både klær og sko for sportslig aktivitet, men også andre fritidsklær. Spesielt for løping er utvalget bra, men du finner også produkter for ski, sykkel, fotball og tur for å nevne noe. I tillegg til bekledning finnes også en del utstyr for blant annet ballsporter som tennis, fotball og rugby, samt friluftslivutstyr, sykkel, ski, skating og en god del mer. Bra utvalg.

Sportboden Logo

Sportboden

Sportboden er en nettbutikk med en del utstyr innen egentrening, golf, padel, friluftsliv og el-sparkesykkel. Du finner blant annet hengekøyer, kajakk, massasjepistoler, kosttilskudd, treningsmatter med mer.

Sportgymbutikken Logo

Sportgymbutikken

Sportgymbutikken.no selger kosttilskudd, treningsutstyr, treningsapparater og treningsklær på nett. Her finner du det meste du trenger for crossfit, kampsort og styrketring som blant annet manualer, kettlebells og boksesekker.

Sportmann Logo

Sportmann

Har en del klær og sko for trening, men utvalget er meget begrenset i forhold til mange av de andre sportsbutikkene. Av utvalget er både overdeler, underdeler, sko og litt tilbehør som bager, drikkebelter og sportstape. Det finnes også et begrenset utvalg av fotballsbekledning. Av merker er det Hummel, Umbro, Adidas, Puma, Bjørn Dæhlie, New Era, Reebok og Bula for å nevne noe.

Sportsbuddy Logo

Sportsbuddy

Butikk for deg som ønsker elektronisk tilbehør og intelligent sportsutstyr som skrittellere, pulsklokker, løpeklokker, sportsklokker og aktivitetsklokker. Dette kan være gode hjelpemidler for å holde oversikt over aktiviteten i løpet av dagen, overvåke søvn, puls, skritt og delvis kaloriforbruk.

Sportsmaster Logo

Sportsmaster

Sportsmaster tilbyr en hel rekke forskjellige treningsapparater for trening hjemme. Butikken samarbeider også med en rekke norske idrettsstjerner. Blant de mange produktene som du finner er romaskiner, tredemøller, spinningsykler, styrkepakker, stakemaskiner, rigger, pull-ups bar, frivekter og mye mer. Butikken passer både for private og bedrifter.

Sporttema Logo

Sporttema

Sporttema er en online butikk med flere forskjellige treningsapparater for bruk hjemme. Her finner du Crosstrainer, Trimsykkel og flere apparater for styrketrening - Du finner også en del utstyr for fitness og yoga i denne nettbutikken. Her er med andre ord mange produkter for deg som vil komme i form hjemme.

Supworld Logo

Supworld

Supworld er en nettbutikk som driftes av Kajakk og Fritid med et bra utvalg innen SUP-brett og tilbehør til denne aktiviteten.

Tegu Sport Logo

Tegu Sport

Hos Tegu Sport finner du forskjellige typer fotballer og håndballer fra kjente merker som Hummel, Kempa, Select og flere. I tillegg tilbyr Tegu Sport også andre typer baller som basketballer, volleyballer og amerikansk fotball.

Tights Logo

Tights

Norsk nettbutikk med stort utvalg innen løps-, og sportsbekledning som tights, topper, sports-bh, treningsshorts, bukser, kjoler, skjørt, undertøy, superundertøy, hodeplagg og mer. Du finner også diverse treningsutstyr for hjemmetrening, kosttilskudd og annet tilbehør for god trening og bra kosthold.

Training365 Logo

Training365

Training365 har utstyr til ballsportarter som amerikansk fotball,baseball, basketball, fotball, golf, hockey, håndball, tennis og volleyball. I sortimentet finner du blant annet baskettballkurver, basketballer, kjegler, fotballmål og masse annet.

Treningsgiganten Logo

Treningsgiganten

Mystuff har blitt til Treningsgiganten. Dette er en populær nettbutikk med et bra utvalg innen treningsutstyr og gadgets for deg som vil komme i form. Blant annet tilbyr butikken populære WalkingPad i flere varianter som gjerne tar betydelig mindre plass enn tradisjonelle tredemøller. Du finner også tradisjonelle tredemøller, romaskiner, hantler og manualer, vektvest, stepkasse, strikk, oppblåsbar kajakk og mer i utvalget i nettbutikken.

Tress Logo

Tress

Tress tilbyr produkter for innendørs og utendørs aktivitet. Butikken passer best for foretak, klubber og foreninger. Bedriften er blant annet eksperter på lekeplasser, men tilbyr også mye sportsutstyr for aktiviteter, både til skoler, foreninger og private. Her finnes produkter for volleyball, fotball, badminton, friidrett, ishockey, svømming og bueskyting for å nevne noe. Bedriften har et bra utvalg med varierende priser.

Tropehagen Logo

Tropehagen

Tropehagen er en nettbutikk for alle dyreeiere. Her finner du det meste til både hund, katt, smådyr, fugl, reptiler og fisk.

Vertical Playground Logo

Vertical Playground

Butikk for deg som er interessert i fjellsport og utendørsaktivitet. Her finner du et stort utvalg av varer til rimelige priser innen ski, snowboard, utendørs bekledning, klatring, sekk og bæring, sko, turutsyr, sykkel, padling og mer.

Vetzoo Logo

Vetzoo

Vetzoo er en nettbutikk som tilbyr fôr og utstyr, samt godteri for hund, valp, katt, kattunger, veterinærfôr, fôr og utstyr for hest og smådyr. Med andre ord finner du det meste du trenger til kjæledyr hos Vetzoo. Skal du på tur med hunden har butikken også et bra utvalg innen produkter, både for bæring, overnatting og bekledning.

Vivagun Logo

Vivagun

Vivagun er en norsk merkevare og nettbutikk som fokuserer helt på massasjepistoler. Disse brukes som restitusjonsverktøy og kan også være med på å redusere eller fjerne smerter i rygg og andre muskelgrupper. I følge nettbutikken selv skiller de seg ut fra konkurrenter med deres lange garanti, deres utrolig kraft og batteritid.

Watery Logo

Watery

Watery er en av Nordens ledende butikker for svømming og vannsport. Her tilbys en rekke produkter for aktivitet knyttet til vannsporter som svømming, snorkling og SUP. Av utstyr du finner er det badetøy, svømmebriller, svømmeutstyr, svømmevester, snorklesett og dykkebryller til både voksne og barn, erfarne og nybegynnere.

I butikken finner du også et stort utvalg av utstyr for Stand Up Paddling (SUP), både av klær, sko, brett og annet tilbehør for denne populære aktiviteten.

XXL Logo

XXL

En av Norges største nettbutikker innen turutstyr og turbekledning. Her kan du kle deg fra de innerste til ytterste plaggene, tursko, løpesko, padleutstyr og praktiske produkter for din neste tur. Leter du etter treningsutstyr og treningsklær anbefaler vi en annen nettbutikk.

Zalando Logo

Zalando

En av de største klesbutikkene på nett, både i Norge og Europa med opprinnelse fra Tyskland. Zalando har selvsagt også bra utvalg av treningsklær og treningssko. Du finner produkter for løping, fotball, basketball, volleyball, golf, sykkel, tennis, yoga og mer. Butikken har mange produkter, men ikke dybden for spesifikke idretter eller friluftsliv.

SPORTSBUTIKKER PÅ NETT

Her har vi samlet i hovedsak norske nettbutikker som tilbyr et utvalg innen sportsutstyr, sportsbekledning, jakt, fiske og friluftsartikler og alt innen dette. Du vil også kunne finne supportereffekter og annet blant butikkene.

Vi har i utgangspunktet laget en oversikt over alle butikkene innen nevnte kategorier, men du finner også en beskrivelse av de 5 mest prioriterte butikkene fra vår side. Følg med på våre sider for gode tilbud og endringer blant våre topp 5 butikker.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.