Better Bodies Logo

Better Bodies

Better Bodies er en nettbutikk som selger treningsklær og livsstilsklær for både kvinner og menn. Selskapet ble grunnlagt i New York, men selger i dag klærne sine over hele verden. Hos Better Bodies finner du et stort utvalg av tights og annet treningstøy i forskjellige modeller og farger. I tillegg selger nettbutikken også treningsutstyr som drareimer, treningsbelter, treningshansker, vannflasker og mer utstyr.

C33 Logo

C33

Hos C33 finner du et utvalg av treningsklær til dame. Av utvalget er det både tights, topper, sports-bh, joggebukser og diverse yogaklær. Utvalget er greit, men ikke det beste som er på markedet. Det er også en del tilbehør tilgjengelig som yogamatter, yogahåndklær, yogabolster, stropper, bærevesker, stropper osv.

Chopar Logo

Chopar

Chopar er en butikk med historie tilbake til 1999 og er en av Skandinavias største leverandører av turnklær og drakter til rosporten. Chopar Sport har også hatt samarbeid med landslag, klubber, foreninger, skoler og andre lag. Du har også muligheten til å designe egne drakter til deg selv eller din forening hos Chopar.

Devold Logo

Devold

Devold er en norsk produsent av bekledning for utendørs bruk og friluftsliv. Devold har et stort utvalg innen ullprodukter fra innerst til ytterst på kroppen. Her finner du med andre ord produkter for hele kroppen og hele familien fra yngst til eldst.

Extreme Fitness Logo

Extreme Fitness

Extreme Fitness har et bra utvalg av treningsklær til både han og henne. Hovedfokuset her ligger på styrketrening og du finner stort sett det du trenger av bekledning for dette. Du finner også en god del tilbehør som drikkeflasker, diverse støtte for både rygg, armer og bein, strikk og mer. I tillegg har butikken et godt utvalg av kosttilskudd som proteinpulver, sportsdrikke, proteinbarer, fettsyrer og omega3, kreatin og annet.

Fitliving Logo

Fitliving

Norsk nettbutikk med et bra utvalg av sportsbekledning til henne. Du finner produkter som tights, shorts, sko, sports-bh, topper, gensere, jakker, turbukser, ullgensere, superundertøy, luer og votter. Butikken har også outlet med populære varer til reduserte priser. Av merkene du finner i butikken er det Twentyfour, BARA, Puma, New Balance, Vibrant Athletic og Craft noen av dem.

Fjellsport Logo

Fjellsport

Fjellsport er en norsk sportsbutikk på nett som kan friluftsliv og selvfølgelig også bekledning etter norske og skandinaviske forhold. Du finner et stort utvalg av turutstyr, sko og klær. Av utvalget Fjellsport tilbyr er alt fra undertøy, til hodeplagg og ytterjakker, overdeler, bukser, sokker, t-skjorter, samt hansker og votter. Du finner til både han, henne og barn, i tillegg til mye utstyr for en flott turopplevelse.

Haglöfs Logo

Haglöfs

Haglöfs er en nettbutikk som tilbyr et stort utvalg innen bekledning, spesielt for friluftsliv, vandring og diverse vintersport som snowboard og slalom. Her finner du også sko og støvler, ryggsekker, bager, soveposer og mer. Haglöfs selger produkter fra eget merke.

Hekta på tur Logo

Hekta på tur

Dette er en butikk som fokuserer på friluftsliv og utendørs aktivitet. Butikken har selvfølgelig også et stort utvalg av bekledning for den turglade. Du finner et bra utvalg av gjennomtestede produkter så dette er en butikk for turfolk som ønsker å ha utstyr å stole på. Du finner klesprodukter som ytterjakker, bukser, shorts, genser, fleece, mellomlag, ulltøy, skjorter, t-skjorter, treningsklær, hansker, votter, luer, sokker, sko og mer.

House of Hygge  Logo

House of Hygge

Norsk merkevare innen tur og friluftsliv med base i Hemsedal. Merket har også egen nettbutikk med et greit utvalg. Av utvalget finner du hengekøye, slakkline, goggles, luer, ullundertøy, ullsokker og flip flops.

Johaug Logo

Johaug

Johaug selger merkevaren innen forskjellige klesprodukter, både til trening og fritid. Du finner alt fra bukser & tights, superundertøy, topper & t-skjorter og jakker og parkaser, samt tilbehør som hansker, buffer, luer, sokker og en del annet.

Løpeshop Logo

Løpeshop

Dansk nettbutikk som har spesialisert seg på løping og løpeutstyr. Løpeshop har norsk avdeling som gjør at ordre har toll og mva inkludert. Butikken tilbyr løpesko, løpeklær, sportsklokker, hodetelefoner og tilbehør til både han, henne og barn. Du finner ganske mange merker og produkter for en god løpsopplevelse.

Miinto Logo

Miinto

Miinto er et felles kollektiv for flere av Norges største motebutikker med et stort utvalg av klær og mote til både han og henne. Du finner også et begrenset utvalg av sportsbekledning, fottøy og noe tilbehør. Av produktene innen sport og friluft er det nok en del mer produkter for henne i forhold til han.

MM Sports Logo

MM Sports

MM Sports er en norsk nettbutikk som tilbyr et stort utvalg innen kosttilskudd og sportsbekledning. Her finner du klær og kosttilskudd enten du trener bare på hobbybasis eller er en profesjonell utøver. Du finner også en del treningstilbehør som bager, vannflasker, støtter og massasjepistol.

MultiTriathlon Logo

MultiTriathlon

MultiTriathlon er spesialisert innen multisport og triatlon med hovedmarkedet i Norge og Sverige. Her finner du alt du trenger til treningsøkter eller triatlon-konkurransen. De har et stort utvalg av treningsklær, triatlonklær, undertøy, luker, votter, sokker og mer.

Nelly Logo

Nelly

Dette er en av Norges mest kjente klesbutikker med et stort utvalg innen de fleste kategorier. Butikken fører også en del sportsbekledning som tights, sports-bh, shorts og topper. Blant sortimentet er det også en del tilbehør som flasker, mobilholder til armen, strikk, hoppetau og mer. Av merker finnes det blant annet Adidas, Nike, Aimn og Calvin Klein.

Nike Logo

Nike

Nike er et av verdens største sportsmerker med et stort utvalg av moderne og funksjonelle sports- og treningsklær til både kvinner, menn og barn. Velg mellom et stort sortiment av sko, klær og utstyr for sporter som fotball, basketball, tennis, løping, yoga, fitness, golf, friluftsliv og mer. Du kan til og med tilpasse dine egne sko og klær i henhold til dine egne preferanser. I tillegg tilbyr Nike også et utvalg av ryggsekker, gymsekker og treningsbager.

NLY Man Logo

NLY Man

NLY Man er en ledende aktør innen mote for gutter og menn. Butikken tilbyr også en god del sportsbekledning som treningsbukser, shorts, tights, trøyer, sokker, treningsjakker, men også treningsbager, sko, flasker, mobilholder, sekker og annet tilbehør. Du finner kjente merker som Adidas, Nike og Reebok blant utvalget.

Panini Sport Logo

Panini Sport

Paninisport er en norsk nettbutikk med et bra utvalg av seamless treningsmote med høy kvalitet til jenter.

Skitt Fiske Logo

Skitt Fiske

I tillegg til mye bra turutstyr og fiskeutstyr tilbyr også Skitt Fiske et bra utvalg av bekledning, spesielt for tur og friluftsliv. Utvalget her er ganske bra selv om noen kanskje vil savne noen merker blant utvalget. Hos Skitt Fiske finnes både jakker, bukser, dresser, fottøy, gensere, regntøy, hodeplagg, noe for hender, shorts, sokker, skjorter, undertøy og vester.

Sportamore Logo

Sportamore

Sportamore er en norsk nettbutikk med spesielt stort utvalg av sportsbekledning. Du finner både klær og sko for sportslig aktivitet, men også andre fritidsklær. Spesielt for løping er utvalget bra, men du finner også produkter for ski, sykkel, fotball og tur for å nevne noe. I tillegg til bekledning finnes også en del utstyr for blant annet ballsporter som tennis, fotball og rugby, samt friluftslivutstyr, sykkel, ski, skating og en god del mer. Bra utvalg.

Sportmann Logo

Sportmann

Har en del klær og sko for trening, men utvalget er meget begrenset i forhold til mange av de andre sportsbutikkene. Av utvalget er både overdeler, underdeler, sko og litt tilbehør som bager, drikkebelter og sportstape. Det finnes også et begrenset utvalg av fotballsbekledning. Av merker er det Hummel, Umbro, Adidas, Puma, Bjørn Dæhlie, New Era, Reebok og Bula for å nevne noe.

Stormberg Logo

Stormberg

Stormberg har sportsklær for de som elsker friluvtsliv og flotte turer. De har et stort utvalg av jakker, bukser, undertøy, hansker, ullkær, sokker, luer, gensere, regntøy og mye mer til både kvinner, menn og barn. Hos Stormberg finner du klærne du trenger til langrenn, alpint, friluftsliv, trening og snowboard til rimelige priser. I tillegg til klær tilbyr Stormberg også en rekke produkter innen kategorien tilbehør som blant annet ryggsekker, vannflasker, grillpinner og mer.

Tights Logo

Tights

Norsk nettbutikk med stort utvalg innen løps-, og sportsbekledning som tights, topper, sports-bh, treningsshorts, bukser, kjoler, skjørt, undertøy, superundertøy, hodeplagg og mer. Du finner også diverse treningsutstyr for hjemmetrening, kosttilskudd og annet tilbehør for god trening og bra kosthold.

Timarco Logo

Timarco

Undertøysbutikk med et veldig bra utvalg innen undertøy til alle anledninger. Du finner også kjente merker som Casall, Calvin Klein, Björn Borg, Sloggi, Kari Traa og mange flere. Timarco har også et utvalg av sports-bh, shorts, sports-truser, boxere, t-skjorter og topper.

XXL Logo

XXL

En av Norges største sportsbutikker med utvalg innen det meste av idretter og friluftsliv. Hos XXL finner du sportsbekledning til de aller fleste idretter og også bra turbekledning, i tillegg til godt fottøy for din anledning. Priser fra billig til dyrere avhengig av hva du ønsker.

Zalando Logo

Zalando

En av de største klesbutikkene på nett, både i Norge og Europa med opprinnelse fra Tyskland. Zalando har selvsagt også bra utvalg av treningsklær og treningssko. Du finner produkter for løping, fotball, basketball, volleyball, golf, sykkel, tennis, yoga og mer. Butikken har mange produkter, men ikke dybden for spesifikke idretter eller friluftsliv.

Sportsklær, treningstøy og treningssko
for menn, dame og barn

Et aktivt liv krever ofte ulike typer bekledning, avhengig av aktivitet og værforhold. Enten du er mann, kvinne eller barn, er riktig treningsutstyr avgjørende for din komfort og ytelse. Uansett om du skal spille fotball, ta en fjelltur, eller trene innendørs, er riktig bekledning nøkkelen til å nå dine mål.

Tights og Sports-BH for En Aktiv Livsstil

For kvinner er tights og sports-bh viktige komponenter i treningsgarderoben. Tights gir bevegelighet og støtte, mens sports-bh gir den nødvendige komforten og støtten under enhver treningsøkt. Velg blant vårt brede utvalg av stiler og passformer for å finne det som passer din smak og behov best.

Joggesko og Treningssko for Alle Anledninger

Fotfeste er avgjørende for en god treningsopplevelse. Enten du trenger joggesko for en løpetur eller treningssko for vektøkter, har vi et variert utvalg av sko for alle typer aktiviteter. Velg riktig sko for å forbedre ytelsen din og redusere risikoen for skader.

Treningsklær til Herre, Dame og Barn

Vi tilbyr et bredt spekter av treningsklær for menn, kvinner og barn. Enten du er ute etter stilige treningsklær til dame, funksjonelle treningsklær til herre, eller komfortable treningsklær til barn, har vi det du trenger. Utforsk vårt utvalg av sportsjakker, treningstrøyer, shorts, og mye mer.

Uansett hvilken alder eller kjønn du tilhører, er vi opptatt av å tilby kvalitetsprodukter som gir deg den beste opplevelsen under treningen. Hos oss finner du alt du trenger for å oppnå dine helse- og treningsmål, uansett hvilken aktivitet du foretrekker.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.