Watery Logo

Watery

Watery er en av Nordens ledende butikker for svømming og vannsport. Her tilbys en rekke produkter for aktivitet knyttet til vannsporter som svømming, snorkling og SUP. Av utstyr du finner er det badetøy, svømmebriller, svømmeutstyr, svømmevester, snorklesett og dykkebryller til både voksne og barn, erfarne og nybegynnere.

I butikken finner du også et stort utvalg av utstyr for Stand Up Paddling (SUP), både av klær, sko, brett og annet tilbehør for denne populære aktiviteten.

Sportshopen Logo

Sportshopen

Sportshopen er et stort varehus på nett og med noen fysiske butikker. Her finner du et stort utvalg innen sportsutstyr for både sommer og vinter, slik som langrennski, fotball, keeperhansker, løpesko og ikke minst en mengde bekledning for aktivitet. Butikken tilbyr også en del SUP-brett og tilbehør.

Hydro-Force Logo

Hydro-Force

Hydro Force er en nettbutikk med kunnskap og stort utvalg om SUP-brett. Her følger det alltid med en pakke med pumpe, bag og padleåre når du handler et stand up paddle board.

Kajakk & Fritid Logo

Kajakk & Fritid

Kajakk & Fritid er en nettbutikk med et stort utvalg innen både havkajakk, fiskekajakk, oppblåsbare kajakker og tomannskajakk. Her finnes også packrafter og annet tilbehør for denne morsomme aktiviteten, samt bekledning, friluftsutstyr, sup-brett og annet sportsutstyr.

Supworld Logo

Supworld

Supworld er en nettbutikk som driftes av Kajakk og Fritid med et bra utvalg innen SUP-brett og tilbehør til denne aktiviteten.

Stand up paddle: Oppdag de beste nettbutikkene for SUP-utstyr

SUP eller Stand Up Paddling har raskt blitt en av de mest populære vannsportene i verden. Enten du er en erfaren padler eller nybegynner, er godt utstyr viktig for å nyte denne fantastiske sporten. Vi har samlet de beste nettbutikkene for SUP-entusiaster, slik at du kan finne det perfekte SUP-brettet for ditt neste eventyr på vannet.

SUP-brett for alle nivåer: Finn din perfekte match

Uansett om du foretrekker rolige padleturer på innsjøen eller utfordrende bølger langs kysten, har våre anbefalte nettbutikker et bredt utvalg av SUP-brett som passer for alle nivåer. Fra solide og stabile brett for nybegynnere til lette og smidige brett for erfarne paddlere, her finner du det ideelle Stand Up Paddle Board for din stil og ferdighetsnivå.

Padlebrett og tilbehør: Alt du trenger for den perfekte SUP-opplevelsen

Å ha riktig utstyr er avgjørende for å nyte Stand Up Paddling til fulle. I tillegg til et bredt utvalg av SUP-brett, tilbyr våre anbefalte nettbutikker også et omfattende utvalg av tilbehør som padle-årer, pumper, redningsvester, transportvesker og mer. Utforsk vårt utvalg av kvalitetsprodukter som vil gjøre din SUP-opplevelse sikrere og mer komfortabel.

Gjør deg klar for eventyret: Bestill ditt SUP-utstyr i dag

Enten du er en erfaren SUP-utøver eller en nybegynner som ønsker å utforske denne spennende sporten, har våre anbefalte nettbutikker det du trenger. Finn ditt ideelle Stand Up Paddle Board og tilbehør i dag, og gjør deg klar for uforglemmelige øyeblikk på vannet.

Utforsk vårt utvalg av SUPbrett, Stand Up Paddle Boards, padlebrett og tilbehør i våre anbefalte SUPbrett nettbutikker. Gjør deg klar for din neste SUP-opplevelse med kvalitetsutstyr fra pålitelige kilder.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.