Bikable Logo

Bikable

Bikable er en nettbutikk med hovedkontor og hovedlager i Terndrup i Danmark, men også med norsk nettbutikk. Butikken tilbyr et stort utvalg innen tilbehør, reservedeler og utstyr for sykler, samt noen sykler og sparkesykler for barn.

Bikeshop Logo

Bikeshop

Har et bra utvalg av sykler uansett hvilken form for sykling du ønsker. Utvalget består også av mye tilbehør, både nødvendig og for spesielt interesserte. Vi kan nevne wattmåler, actionkamera, flaskestativ, skjermer, kurver, låser, bagasjebrett, barnevogn, verktøy, slange og pumper som noe av utvalget. I denne sykkelbutikken er det også masse produkter for tursykling.

Bikester Logo

Bikester

Bikester.no er en del av en tysk kjede med salg i hele Europa. Har egen norsk nettbutikk fritatt for mva. Du har 100 dagers gratis returrett. Butikken kan tilby et stort utvalg av sykler til både landevei og terreng og har også et utvalg av trekkingsykler, el-sykler, standardsykler og barnesykler. Her finner du også full sykkelbekledning og tilbehør til din sykkel, samt ruller og annet treningsutstyr.

Birk Sport Logo

Birk Sport

Er en norsk sportsbutikk som har rendyrket sin sykkelsatsing fra 1999. Utvalget er noe begrenset i forhold til en del av de andre rendyrkede sykkelbutikkene og store sportskjedene. De tilbyr likevel produkter innen landeveissykling, terrengsykling, Cyclocross, Hybridsykler, barnesykler, bysykler og mer. Naturligvis har Birk Sport også et utvalg av sykkelklær og sykkelsko til de fleste grener. Birk Sport gikk konkurs på starten av 2020, men startet opp igjen etter kort tid.

Chain Reaction Cycles Logo

Chain Reaction Cycles

Chain Reaction Cycles er en av verdens største sykkelbutikker på nett, om ikke den største med eksport til over 100 forskjellige land. Utvalget er veldig stort innen både ferdige sykler, tilbehør, rammer, hjul, slanger, bekledning og mer. Nettsidene er dessverre ikke på norsk og sendingene er ikke fra Norge så merverdiavgift og fortollingsgebyr kommer i tillegg.

Coop Obs Sport Logo

Coop Obs Sport

Hos Coop Obs Sport finner du et stort utvalg av sykler til hele familien. I tillegg har du muligheten til å kjøpe sykkelstativ, sykkelstøtte, setetrekk, sykkellår og annet sykkeltilbehør.

El-sykkel Logo

El-sykkel

El-sykkel.no spesialiserer seg på elektriske framkostmidler som el-sykler og el-scootere. Du finner et greit utvalg av nevnte produkter, samt en del tilbehør. Nettbutikken eies av Telinet Miljøprodukter AS. Du finner el-sykler fra ca 12.000 kroner og oppover i denne butikken. Vi opplevde dessverre at mange produkter ikke var på lager når vi sjekket sykkelbutikken.

Fjellsport Logo

Fjellsport

Hos Fjellsport finner du en rekke klær og utstyr som egner seg til stisykling. Du vil finne kjente merkevarer som Norrøna, POC, Sweet Protection, Giro og flere.

Milslukeren Logo

Milslukeren

Milslukern tilbyr sykler fra kjente sykkelmerker som er blant de beste når det gjelder utvikling, teknologi og design. Sykkeltyper du finner hos Mislukern er blant annet Hypridsykkel, Landveissykkel, Terrengsykkel, El-sykkel og mange som passer til både kvinner og menn. I tillegg til sykler selger Milslukern også sykkelbekledning som blant annet jakker, sykkelbukser, trøyer, sykkelsko fra noen av de mest kjente merkene.

MX-Sport Logo

MX-Sport

Sortimentet til MXSport innen sykkel består av sykkelhjelm, sykkeltilbehør og sykkeldeler. Blant tilbehør finner du sykkellys, sykkelhansker, sykkelvesker, sykkellår, sykkelbekledning og mer. I tillegg tilbyr MXSport forskjellige sykkeldeler som sykkelhjul, sykkelslanger og sykkeldekk.

Sport Outlet Logo

Sport Outlet

Sport Outlet selger både sykkeltøy til både damer, herrer og barn, sykkeltilbehør og sykkeldeler.

Sport1 Logo

Sport1

Sport1 har et stort utvalg i alt du trenger inne sykler og tilbehør. Utvalget av sykler består av terrengsykkel, bysykler, landveissykler, hypridsykkel, El-sykkel og barnesykkel. Sport1 har også sitt eget sykkelmerke XEED som har sykler designet for norske forhold. I tillegg selger Sport1 sykkelsko, sykkeltilbehør, sykkeldeler og sykkelbekledning.

Sykkelhjelm Logo

Sykkelhjelm

Sykkelhjelm.no er en av Nordens største nettbutikk innen sykkelhjelmer. Her finner du over 300 modeller av sykkelhjelmer til både vosken, barn og babyer. Nettbutikken gir deg viktige informasjoner du skulle behøve for å foreta det riktige valget når du skal kjøpe en sykkelhjelm. I tillegg finner du en størrelseguide som hjelper deg til å finne den størrelsen av hjelmen som passer nettopp deg.

Training365 Logo

Training365

Hos Training365.no finner du alt du trenger for en perfekt sykkeltur. Butikken tilbyr forskjellige sykkeltyper som Elsykler, Mountainbike, Landveissykler, Racersykler, Grussykler og Bysykler. I tillegg er nettbutikken fullt opp med sykkelutstyr og tilbehør som flaskestativ, sykkelkurver, sykkelbelysning, sykkelverktøy mye mer.

XXL Logo

XXL

XXL har et utvalg av sykler både for den som søker landeveien, ønsker en terrengsykkel, en hybridsykkel eller en mer trendy bysykkel. Det finnes mange forskjellige merker og sykler i forskjellige prisklasser. Butikken tilbyr også tilbehør som sykkelklær, hjelmer, ruller, sykkelsko, briller og annet tilbehør for sykkel.

Sykkel – butikker som selger sykler på nett

På nett har du stort utvalg av sykler enten du ønsker deg en landeveissykkel, terrengsykkel, hybridsykkel eller kanskje en el-sykkel. Det er egne sykkelbutikker, men også de store sportskjedene har et stort utvalg.

Som aktiv syklist er det også en del utstyr og tilbehør hvor hjelm er noe av det viktigste. Du finner et stort utvalg blant butikkene som vi har listet på denne siden. Enten det gjelder sykkelklær, slange, dekk, pedaler, sykkelpumpe, kjede, kjedeolje, briller, flaske, flaskeholder og mye mer finner du i de forskjellige sykkelbutikkene, enten nisjebutikkene eller de større varehusene.

Du finner også noe i alle prisklasser enten det er ny sykkel eller tilbehør du trenger. Blant merker som blir ført er blant annet Merida, DBS, Stiga, Scott, Giant, Endura, Focus, Orbea for å nevne noen. Husk at det ikke nødvendigvis er de samme butikkene som fører det beste tilbehøret som nye sykler.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.