Mest populære treningsapparater

Noen av de mest populære treningsapparatene for hjemmebruk inkluderer:

Tredemølle: En tredemølle er et flott verktøy for å trene beina og kondisjonen. Mange tredemøller har også ulike programmer og motstandsnivåer som gjør at du kan variere treningsøktene dine. Walkingpads er også blitt utrolig populære og er så tynne at de kan skjules under f.eks. sofaen.

Sykkeltrainer: En sykkeltrainer er en enkel måte å trene beina på når været ute ikke tillater sykkelturer. Du kan enten bruke egen sykkel på en trainer, eller kjøpe en spinningsykkel som er spesielt designet for hjemmetrening.

Crosstrainer: En crosstrainer er en kombinasjon av en tredemølle og en sykkeltrainer, og lar deg trene både bein og armer. Crosstrainere er også kjent for å være en skånsom form for trening for leddene.

Romaskin: En romaskin er et flott verktøy for å trene overkroppen, spesielt rygg, bryst og armene. Mange romaskiner har også ulike vekter og motstandsnivåer som gjør at du kan variere treningsøktene dine.

Stepper: En stepper er en enkel måte å trene beina og kondisjonen på. Du kan variere treningsøktene ved å endre høyden på stegene og tempoet du trener i.

Treningsutstyr for hjemmebruk

I tillegg til treningsapparater finnes det et stort utvalg av treningsutstyr som du kan bruke hjemme. Noen eksempler på treningsutstyr inkluderer:

Manualer: Manualer er enkle, billige og allsidige verktøy for å trene ulike muskelgrupper. Eksempler på manualer inkluderer hantler, kettlebells, vektskiver og strikk.

Yogamatter: En yogamatte er et must for deg som liker å trene yoga eller pilates hjemme. En god yogamatte gir god støtte og komfort under økten, og kan også brukes til ulike andre treningsøkter.

Medicine ball: En medisinball er en ball fylt med sand eller annet materiale, og kan brukes til å styrke ulike muskelgrupper gjennom å kaste, fange og løfte ballen.

TRX-stropper: TRX-stropper er stropper med håndtak som kan festes til dørkarmen eller annet stabilt objekt, og gir mulighet for å utføre ulike øvelser for å styrke hele kroppen.

Skumroller: En skumroller er et langt, røft stav fylt med skum, og kan brukes til å massere og løse opp spenninger i musklene. Skumroller kan også brukes til å utføre ulike øvelser for å styrke kjernemuskulaturen.

Treningsmatte: En treningsmatte er en myk og komfortabel matte som gir god støtte under treningsøktene. En treningsmatte kan være nyttig for å beskytte gulvet og redusere støy under treningsøktene.

Det kan være lurt å velge treningsutstyr som passer til dine individuelle behov og mål, og å starte med enkle øvelser før du øker vanskelighetsgraden gradvis. Det er også viktig å huske på å varme opp og strekke ut før og etter treningsøktene for å unngå skader.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.