Outnorth Logo

Outnorth

En norsk sportsbutikk på nett med spesielt stort utvalg av klær og sko for friluftsliv. Butikken har stort utvalg til bra priser. I tillegg finner du mange merker, både kjente og mindre kjente i butikken og får dermed et bredt utvalg. I tillegg til bekledning finner du skiutstyr for både langrenn, alpint, topptur og turski. Det er også verdt å merke seg utvalget av turutstyr og produkter for friluftsliv i denne butikken med både telt, tarp, soveposer, kokeutstyr og mye mer.

Sportshopen Logo

Sportshopen

Sportshopen er et stort varehus på nett og med noen fysiske butikker. Her finner du et stort utvalg innen sportsutstyr for både sommer og vinter, slik som langrennski, fotball, keeperhansker, løpesko og mye mye mer. Ikke minst tilbyr butikken masse klær og sko for aktivitet både inne og ute, samt bekledning for vinterstid. Sportshopen har også en rekke forskjellige merker blant utvalget sitt.

Vertical Playground Logo

Vertical Playground

Butikk for deg som er interessert i fjellsport og utendørsaktivitet. Her finner du et stort utvalg av varer til rimelige priser innen ski, snowboard, utendørs bekledning, klatring, sekk og bæring, sko, turutsyr, sykkel, padling og mer.

Skistart Logo

Skistart

Norsk nettbutikk med marked over hele verden. Som du sikkert hører av navnet finner du forskjellig skiutstyr i denne sportsbutikken. Utvalget består av utstyr for både toppturer, langrenn, skiskyting, skismøring, verktøy, klær og annet tilbehør. Du finner også utvalg for rulleski, gåing, løping og sykling i denne butikken, samt klær og turutstyr som soveposer, liggeunderlag, telt og mer. Stort utvalg innen flere aktiviteter og idretter.

AktivVinter Logo

AktivVinter

AktivVinter har et av Norges største utvalg innen bekledning og utstyr for aktivitet om vinteren. Her finner du Vinterklær og klær for skibakken, langrennsturen, flere lag. Butikken tilbyr også et bra utvalg innen alpinski, støvler, hjelm, skibriller, sikkerhetsutstyr og mer. Velg også blant langrennski fra Salomon, Madshus og Rossignol, samt flere skipakker med ski, støvler og staver.

Addnature Logo

Addnature

Først og fremst en butikk for friluftsliv og turglade mennesker. Men Addnature tilbyr også et utvalg av langferdsskøyter og andre typer skøyter, truger, randonee, snowboard og annet. Her finnes også andre produkter som skiklær, skihjelmer, staver, briller, sekker og skredutstyr. I tillegg til interessen for friluftsliv og vintersport finner du produkter for klatring og løping i denne butikken.

CDON Logo

CDON

CDON er en av Norges og Nordens største handelskonsern på nett med et enormt utvalg innen alle mulige slags produkter. Butikken er en del av Qliro Group. Av sortimentet er det også blitt et bra utvalg av sportsutstyr, turutstyr, klær og tilbehør. I butikken finner du med andre ord alt fra treningsmaskiner til manualer, yoga, pilates, sport og treningsklær, sko, soveposer, telt og så mye mer. CDON samarbeider dessuten med flere andre butikker som gjør utvalget enormt.

Coop Obs Sport Logo

Coop Obs Sport

Hos Coop Obs Sport får du vintersportsutstyr til alpint, langrenn og skøyter for både voksne og barn. Sortimentet består av ski og skisko til både alpint og langrenn. I tillegg finner du et utvalg av skistaver, alpinbriller, skismøring og mer utstyr.

Fjellkjeden Logo

Fjellkjeden

Fjellkjeden er en nettbutikk med utvalg for friluftsliv, klatring, langrenn, randonee, alpint, snowboard, løping, sykling og fisking. Du finner også bekledning til både han, henne og barn i butikken fra tykt til tynt. I tillegg finner du diverse småvarer som actionkamera, gps, luer, halser, votter, hansker, drikkeflasker, hodelykter og pulsklokker.

Fjellsport Logo

Fjellsport

Fjellsport er en leverandør av bekledning, sko og utstyr til blant annet vinteridrett. Her finner du et stort utvalg av både langrennsski, fjellski, snowboard og alpinski. I tillegg tilbyr Fjellsport skisko, skismøring, skistaver, skibindinger og annet vintersportsutstyr.

Hekta på tur Logo

Hekta på tur

Hekta På Tur er en norsk nettbutikk for friluftsliv og utendørsopplevelser. I sortimentet finner du også en del utstyr til forskjellige vinteridrett. Utstyret du kan kjøpe er blant annet skistaver, fjellski, skistøvler, hjelmer, briller osv.

Milslukeren Logo

Milslukeren

Milslukern tilbyr ski for både skøyting, klassisk , fjellski eller rulleski. For en perfekt skiopplevelse har butikken også et stort utvalg av ustyr som langrennstaver, langrennsko, langrennsbindinger, langrennsbekledning, skismøring, prepareringsutstyr og mer.

Sport1 Logo

Sport1

Sport1 er en kjede med butikker over hele landet, i tillegg til en online butikk. Du finner alt fra sportsutstyr til bekledning for aktivitet, inkludert sko og turutstyr. Har en bra oversikt over hvor i landet du finner butikkene eller bestill og normalt få varene levert innen en uke. Hent i butikk enda raskere.

Sportamore Logo

Sportamore

Sportamore er en norsk nettbutikk med spesielt stort utvalg av sportsbekledning. Du finner både klær og sko for sportslig aktivitet, men også andre fritidsklær. Spesielt for løping er utvalget bra, men du finner også produkter for ski, sykkel, fotball og tur for å nevne noe. I tillegg til bekledning finnes også en del utstyr for blant annet ballsporter som tennis, fotball og rugby, samt friluftslivutstyr, sykkel, ski, skating og en god del mer. Bra utvalg.

XXL Logo

XXL

Er du ute etter aktivitet på vinteren har XXL et bra utvalg av både langrennsski, alpinutstyr, skøyter, hockeyutstyr, telemark, snowboard, truger og kjelker. Her finner du produkter uansett hvilken idrett eller aktivitet du ønsker å utøve med utstyr både for nybegynneren og den mer erfarne.

Vintersportsutstyr

Langrenn, Snowboard, ishockey, alpint, telemark og mer…

Vi Nordmenn er mer enn noe annet en vintersportsnasjon med en forkjærlighet for den kalde fine tida. Nasjonalsporten langrenn er det mest utbredte, men selvfølgelig står også mange andre vinteridretter sterkt.

Her har vi samlet en god del sportsbutikker på nett, i hovedsak norske, som tilbyr forskjellig produkter for aktivitet ute om vinteren. Det kan være alt fra lek og moro ute til mer seriøs trening.

Blant produktene du finner i butikkene over kan det være skøyter, truger, akebrett, kjelker, miniski, slalåmski, telemarkski, selvfølgelig briller / goggles, støvler og annet utstyr, langrennski med fullt utstyr, snowboard, hockeyutstyr, skismurning og mer. Ta en kikk hva de forskjellige sportsbutikkene tilbyr over.

Langrenn

Langrenn er den vinteridretten flest av oss nordmenn driver med og har igjen blitt populært blant de unge etter en rekke profiler har kommet i nasjonalidretten. Derfor selges selvfølgelig også mye utstyr og mange komplette skipakker.

Butikkene har utstyr enten du trener for Vasaloppet eller Birkebeinerrennet eller bare for en deilig langrennstur i norsk natur. Butikkene har selvfølgelig også et bra utvalg av skibekledning med alt fra sokker til luer, hansker, jakker, bukser og skitights.

Du får hjelp i de fleste butikker for å finne utstyret for deg, enten du vil gå klassisk langrenn eller foretrekker å skøyte. Du får hjelp med ski, skisko, bindinger, staver og bekledning. Smørefri felleski har fått en voldsom popularitet de siste årene og kan kanskje være noe å anbefale.

AKTIVITETER

Vi har samlet nettbutikker med utvalg innen forskjellige sporter og aktiviteter på egne undersider. Slik blir det lettere for deg å finne fram i jungelen av nettbutikker. Rekkefølgen på butikkene er alfabetisk med noen anbefalte nettbutikker på toppen. Dette er en intern vurdering fra vår side.

Nettbutikker som selger sykler og sykkeltilbehør.

Butikker som tilbyr utstyr, tilbehør, sko og bekledning for et vellykket friluftsliv.

For trening hjemme på egenhånd.

Utvalg for ski, snowboard og vinterlek.

Nettbutikker med utvalg innen ballspill.

Bekledning for sport og friluftsliv.